Skip to main content

Putkiremontti Turku – Raisio

Putkiremontti-urakointia suoritetaan Turku ja Raisio sekä ympäristökuntien työkohteisiin

Putkiremontti kuuluu kiinteistön vaativimpiin kunnossapitotöihin, jossa uusitaan tai kunnostetaan talon vesi- ja viemärijärjestelmä sekä mahdollisesti myös kylpyhuone tai muut kosteat tilat.

Soita meille 0400 820 665

Omakotitalon putkiremontin vaiheet

Putkiremontti etenee vaihe vaiheelta valmistelusta suunnitteluun ja toteutukseen.

1. Kun saamme sinulta yhteydenottopyynnön, sovimme katselmuksen kohteeseesi

2. Katselmuksessa käymme läpi putkiremontin tarpeen, erilaiset vaihtoehdot sekä sinun toiveesi remontin suhteen

3. Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot, laadimme sinulle tarjouksen putkiremontista

4. Tarjouksesta selviää hinnan lisäksi aikataulu, työmenetelmät sekä mahdolliset kalustehallinnat

Taloyhtiön putkiremontti toimii vastaavasti. Isännöitsijä toimii hallituksen päätösten toimeenpanijana, hallitus valmistelee ja esittelee putkiremontin kulun sekä toimeenpanee päätökset. Osakas edustaa omia, että taloyhtiön tarpeita yhtiökokouksessa.

Elämäsi helpoin putkiremontti

Pystymme remontoimaan putkistoa kipinättömin menetelmin. Tämä takaa mahdollisuuden asutuissa tiloissa tehtyihin putkiremontteihin.

Toteutamme LVI-työt joko tuntityönä tai sovittuna urakkana. Konsultoimme tarvittaessa erinäisten laitehankintojen suhteen: WC-istuimet, kylpyhuoneiden kalusteet yms.

Toimimme yhteistyössä monien suosituimpien laitevalmistajien kanssa. Valittavanasi on siis luotettavien toimijoiden ajattomia tuotteita moneen eri tarpeeseen ja mieltymykseen.

Soita meille 0400 820 665

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Kun putkiremonttia aletaan suunnitella, ollaan jo melkein myöhässä aloittamisen optimaalisesta ajankohdasta. Ohjesääntönä voi pitää sitä, että kun putkisto on 25 vuoden ikäinen, voidaan varautua tulevaan remonttiin.

Viemäreiden ja käyttövesiputkistojen vuotoriski on suurin tällä hetkellä 1960-80 rakennetuissa taloissa. Putkiremontin toteuttamisajankohtaan vaikuttaa putkien teknisen kunnon lisäksi myös muut kiinteistön korjaustarpeet.

Putkiremontin hinta on aina tapauskohtainen, sillä samalla voidaan toteuttaa useita muita korjaustoimenpiteitä. Meiltä saat myös sadevesiviemäreiden ja salaojien viemärikuvaukset sekä vakuutusyhtiötyöt.

Pyydä suora tarjous putkiremontista tai jätä yhteydenottopyyntö. Tavataan katselmuksessa!

Energiatehokkuus

Putkiremontin yhteydessä voi usein parantaa energiatehokkuutta säätämällä lämmitysjärjestelmää, uusimalla patteritermostaatit ja eristämällä putkistoja.

Kysy myös lämmitysjärjestelmän energiaremonttia. Toimitamme laadukkaat Ilmavesilämpöpumput asennettuna.

Soita meille 0400 820 665
Ota yhteyttä lomakkeella

Yksi osoite. Yksi numero. Soita aina 0400 820 665