Skip to main content

Ilmavesi­lämpö­pumppu asennettuna Varsinais-Suomen alueelle kylmäalan ammattilaiselta

LVI Elo Oy, Raisio – Turku

Ilmavesilämpöpumput ja luvanvaraiset kylmätyöt

Ilmavesilämpöpumput ja luvanvaraiset kylmätyöt suoritetaan monenlaisiin työkohteisiin Turku, Raisio ja Varsinais-Suomen alueilla. Lämpöpumppujen asennuskohteita on paljon myös saaristoalueilla.

Soita meille 0400 820 665
Pyydä reilu tarjous

Lämpöpumppu tuo viilennystä kesällä ja lämpöä talvella. Kylmälaite asennetaan ja huolletaan myös yrityspuolella.

Meillä on vuosien kokemus lämpöpumpputöistä, joten pystymme auttamaan sinua sopivan lämmitysmuodon ja lämmitysjärjestelmän valinnassa. Kauttamme saat myös erilaiset kylmätyöt kuten kylmälaitehuollot ja kylmälaitteiden kunnossapitotyöt.

Panasonic ja Jäspi ilmavesilämpöpumput

Edustamme ilmavesilämpöpumpuissa luotettavaa Jäspin mallistoa sekä Panasonicin tunnettua tuotantoa. Ilmavesilämpöpumppu on hyvä sijoitus.

Lue lisää » Jäspin ilma-vesilämpöpumppu leikkasi omakotitalon lämmityskulut alle puoleen.

Olemme luotettava Panasonic PRO Partner. Voit luottaa ammattilaiseen.

Panasonic Pro Partner lämpöpumppuasentaja
Pyydä tarjous
Panasonic ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö

Jäspin Ilmavesilämpöpumput uudisrakentajalle ja lämmitysremonttia tekevälle

Jäspin tuotevalikoimassa on ilmavesilämpöpumput uudisrakentamiseen ja remontointiin. Soita meille. Autamme tuotteen valinnassa.

Asennus ja huoltovapaus ovat Jäspin tuotteiden tunnettua laatua. Etävalvonta ja jäähdytystoiminto ovat nykypäivän tekniikoita, joilla saadaan lisää asumismukavuutta.

Jäspi logo

Maalämpöpumppu Jämän tuotevalikoimasta

Maalämpöppumppu on hyvä valinta ensisijaisesti uudisrakentamiseen. Maalämpöä asennetaan myös korjauskohteisiin.  Jämän malliston maalämpöpumput palvelevat molempia.

Soita meille niin autamme pumpun valinnassa.

Ilmavesilämpöpumput – kustannustehokasta energiaa

Ilmavesilämpöpumput antavat kustannustehokasta energiaa ulkoilmasta talon vesikiertoiseen lattia ja/tai patterilämmitykseen sekä käyttöveteen.

Ilmavesilämpöpumppu sopii uudisrakentamiseen ja remonttikohteeseen. Ilmavesilämpöpumppujen hinta on investoinneiltaan maalämpöpumppua edullisempi. Ilmavesilämpöpumppulaitteistossa ei tarvita kallista lämpökaivoporausta.

Ilmavesilämpöpumput sopivat uudiskohteissa isoihin ja pieniin kiinteistöihin. Remonttikohteissa ilmavesilämpöpumppu korvaa vanhentuneen tekniikan kokonaan tai toimii nykyisen energiamuodon rinnalla. Nykytekniikalla ilmavesilämpöpumpulla pystytään korvaamaan öljy kokonaan. Vesikiertoinen sähkölämmitysjärjestelmä tai energiavaraaja saa ilmavesilämpöpumpusta rinnalleen tehokkaan energiasäästäjän.

Yksi osoite. Yksi numero. Soita aina 0400 820 665