Skip to main content

Putkiremontin hinta

Putkiremontin hinnan vaihtelut

Putkiremontin hintaan koskeviin kysymyksiin joutuu vastaamaan päivittäin. Mitä putkiremontti maksaa ja miksi sen hinta vaihtelee sen mukaan, keneltä kysyy. Yksiselitteistä vastausta tähän ei ole, vaan putkiremontin hintaan vaikuttaa moni eri asia.

Mikä putkiremontissa maksaa

Putkiremontin hintaan vaikuttavat remontoitavan kohteen nykytilanne ja miten laajasti putkiremontti halutaan toteuttaa.

Omakotitalon putkiremontti on luonnollisesti edullisempi, kun kerrostalossa. Neliöt siis ratkaisevat. Taloyhtiöissä putkiremontti on ns. linjasaneeraus, jossa vaihdetaan putkien lisäksi myös LVI -kalusteet, hanat, sähköt, iv ja mahdollisesti myös laatoitukset ja keittiökaapistot.

LVI -kalusteiden ja tarvikkeiden määrä ja hintataso vaihtelevat. Laadusta ei tässä tilanteessa kuitenkaan kannata lähteä tinkimään – Muutaman euron säästö voi tulla ajan mittaan kalliiksi.

Putkiremontti tarpeen mukaan

Putkiremontissa kannattaa käydä keskustelu, mikä lopulta on tarpeellista ja mikä ei. Mikäli vanha hana tai kaluste on vasta uusittu, emme suosittele sitä vaihtamaan. Jos taas kalusteen käyttöikä on tiensä päässä, se kannattaa vaihtaa tässä vaiheessa, kun itse työlle ei tule sen enempää kustannuksia, asennettiinpa tilalle uusi tai vanha kaluste. Myöhemmässä se taas maksaa.

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontissa oikea hinta on määriteltävissä, kun putkimies on tarkastanut kiinteistön kunnon, dokumentoinut remonttitarpeet ja kiinteistön omistajan toiveet. Selkeä tarjous ja selvitys mistä hinta muodostuu, on kaikkien etu. Tehty tarjous on myös alustava suunnitelma, mitä putkiremontilta halutaan.

Pyrimme aina toimimaan samassa linjassa tilaajan kanssa. Toisinaan toteutamme vain olennaisen, jossa vanhaa säilytetään. Toisella kertaa taas asiakas toivoo, että kaikki vanha uusitaan. Hintaero näissä on usein yllättävän pieni. Kiinteistön jälleenmyyntihinta kasvaa perusteellisen putkiremontin myötä.

Hyvä putkiremontti on lopulta aina sellainen, jossa asiakas kuittaa putkiremontin onnistuneeksi. Plussaa on verottajan hyväksymä kotitalousvähennys, jossa se on 2400 € vuodessa.

Lue lisää » https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Ota yhteyttäSoita 0400 820 665

Putkiremontin tarjouspyyntölomake

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö