Skip to main content

Ilma-vesi lämpöpumput, Turku - Raisio

Ilma-vesi lämpöpumput Turun talousalueelle

Ilma-vesi lämpöpumput ja luvanvaraiset kylmätyöt kaikkiin kohteisiin Turku – Raisio ja ympäristökuntien alueille sekä saaristokohteisiin. Lämpöpumppujen kärkeä löytyy Jäspin ilma-vesi lämpöpumppu mallistosta. Ilma – vesi lämpöpumppu on hyvä sijoitus.

Lue lisää » Uusi Jäspin ilma-vesilämpöpumppu leikkasi omakotitalon lämmityskulut alle puoleen – eikä asumismukavuudesta ole tingitty tuumaakaan.

Lämpöpumppu tuo viilennystä kesällä ja lämpöä talvella. Kylmälaite asennetaan ja huolletaan myös yrityspuolella.

Meillä on vuosien kokemus lämpöpumpputöistä, joten pystymme auttamaan sinua sopivan lämmitysmuodon ja lämmitysjärjestelmän valinnassa. Kauttamme saat myös erilaiset kylmätyöt kuten kylmälaitehuollot ja kylmälaitteiden kunnossapitotyöt.

Täydennä öljylämmitys lämpöpumpulla
Jäspi Basic ilma-vesi lämpöpumppu, lue lisää tästä »

Jäspi Ilma-vesi lämpöpumppu tai Jämä maalämpöpumppu
Vaihda vanha lämmitysjärjestelmä lämpöpumppuun. Toimi varman päälle ja valitse Jäspin TehoWatti Air tai Jämä Star maalämpöpumppu.
Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu, lue tästä lisää »
Jämä Star maalämpöpumppu, lue tästä lisää »

Ilma-vesilämpöpumput – kustannustehokasta energiaa

Ilma-vesilämpöpumput antavat kustannustehokasta energiaa ulkoilmasta talon vesikiertoiseen lattia ja/tai patterilämmitykseen sekä käyttöveteen.

Ilma-vesilämpöpumppu sopii uuteen ja saneerauskohteeeseen. Ilma-vesilämpöpumppujen hinta on investoinneiltaan maalämpöpumppua edullisempi. Ilma-vesilämpöpumppulaitteistossa ei tarvita kallista lämpökaivoporausta.

Ilma-vesilämpöpumput sopivat uudiskohteissa 100-170 m² kiinteistöihin. Saneerauskohteissa ilma-vesilämpöpumppu korvaa vanhentuneen tekniikan kokonaan tai pitää se nykyisen energiamuodon rinnalla. Suurta säästö saadaan kun öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennetaan ilma-vesilämpöpumppu – jopa 40-60% alempi öljylasku. Vesikiertoinen sähkölämmitysjärjestelmä tai energiavaraaja saa ilma-vesilämpöpumpusta rinnalleen tehokkaan energiasäästäjän.

Jäspi tarjoaa sopivat vaihtoehdot molempiin ilma-vesilämpöpumppuvaihtoehtoihin – Järjestelmäratkaisuna Jäspi Tehowatti Air tai vanhan järjestelmän rinnalle Jäspi Basic.

Heppo asennus ja huoltovapaus ovat Jäspin tuotteiden tunnettua laatua. Etävalvonta ja jäähdytystoiminto ovat nykypäivän tekniikoita, joilla saadaan lisää asumismukavuutta.

Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttäSoita 0400 820 665

Pyydä tarjous. Ilma-vesi lämpöpumppu -tarjouspyyntöön vastaamme vain puhelimitse laitetoimitusten viimästymisten vuoksi.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö