Skip to main content

Putkiremontti Turku - Raisio

Putkiremontti Turku-Raisio seudulla

Putkiremontti Turku-Raisio alueella tulossa eikä ammattilaista ole vielä löytynyt? Ei hätää, soitto meille ja putkiremontin aloitus on askeleen lähempänä. Putkiremontti etenee seuraavanlaisesti:

  1. Kun saamme sinulta yhteydenottopyynnön, sovimme katselmuksen kohteeseesi
  2. Katselmuksessa käymme läpi putkiremontin tarpeen, erilaiset vaihtoehdot sekä sinun toiveesi remontin suhteen
  3. Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot, laadimme sinulle tarjouksen putkiremontista
  4. Tarjouksesta selviää hinnan lisäksi aikataulu, työmenetelmät sekä mahdolliset kalustehallinnat

Pystymme remontoimaan putkistoa kipinättömin menetelmin. Tämä takaa mahdollisuuden asutuissa tiloissa tehtyihin putkiremontteihin.

Toteutamme LVI-työt joko tuntityönä tai sovittuna urakkana. Konsultoimme tarvittaessa erinäisten laitehankintojen (wc-istuin, kylpyhuoneiden kalusteet yms.) suhteen.

Toimimme yhteistyössä monien suosituimpien laitevalmistajien kanssa. Valittavanasi on siis luotettavien toimijoiden ajattomia tuotteita moneen eri tarpeeseen ja mieltymykseen.

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Kun putkiremonttia aletaan suunnitella, ollaan jo melkein myöhässä aloittamisen optimaalisesta ajankohdasta. Ohjesääntönä voi pitää sitä, että kun putkisto on 25 vuoden ikäinen, voidaan varautua tulevaan remonttiin.

Viemäreiden ja käyttövesiputkistojen vuotoriski on suurin tällä hetkellä 1960-80 rakennetuissa taloissa. Putkiremontin toteuttamisajankohtaan vaikuttaa putkien teknisen kunnon lisäksi myös muut kiinteistön korjaustarpeet.

Putkiremontin hinta on aina tapauskohtainen, sillä samalla voidaan toteuttaa useita muita korjaustoimenpiteitä. Meiltä saat myös viemärikuvaukset sekä vakuutusyhtiötyöt.

Pyydä suora tarjous putkiremontista kohteeseesi tai jätä yhteydenottopyyntö. Tavataan katselmuksessa! Putkiremontti Turku-Raisio ja lähikunnat.

Ota yhteyttä

Pyydä ilmainen kartoitus tai suora tarjouspyyntö

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö